O ZNAMKI SKINWIZZ

Ustanoviteljica in nosilka blagovne znamke Skinwizz – Sara Jereb, je mlada in prodorna ženska. Njen nemirni duh jo žene naprej že od nekdaj. Tako jo je mladostna želja videti, doživeti in prekrižariti svet v študentskih letih odnesla v svet; dobesedno. Zaposlila se je pri najprestižnejši letalski družbi Qatar Airways.

V letih, ko je kot stevardesa, hranila svoja mladostna hrepenenja; doživeti ves svet, je hkrati spoznala koliko pomenijo tiste na videz nepomembne stvari. Voda! Ja voda, ki priteče iz pipe v udobju doma, nam je tako zelo samoumevna, da jo dostikrat premalo cenimo. Njena vrednost postane neprecenljiva na poteh, še posebej v tistih delih sveta, kjer vode primanjkuje. 

Ob vseh teh izkušnjah in spoznanjih se ji je porodila odlična ideja o razkužilih za roke. Želela je ustvariti razkužilo, ki bi nahranilo kožo, ubilo vse bakterije in hkrati bi še lepo dišalo. Pri svojem delu na letalu in na potovanjih, je uporabljala veliko razkužila za roke, pa nikoli ni dobila tistega kateremu bi lahko rekli, da je bila zvesta. Ali je izsušilo roke pa je lepo dišalo, spet drugi niso dišali pa so nahranili kožo in imeli oster vonj po alkoholu kot, da bi stopil v laboratorij. Tega občutka pa res nihče, no vsaj  v večini ne mara.

Že od malih nog pa je tudi skrbno srkala znanje svoje mame Lucije, ki je imela svoj uspešen kozmetični salon v Ljubljani. V dijaških in študentskih letih je veliko delala s strankami, hodila na seminarje in izobraževanja, kjer je dopolnjevala znanje o negi kože, kozmetičnih sestavinah in najnovejših tehnikah in tehnologijah, ki jo ponuja svet kozmetike. Tako so znanje in izkušnje po svetu in doma vodile do novega izdelka, ki kožo nahrani, razkuži in povrh vsega še odišavi. 

Ideja je postajla vse bolj vznemirljivejša in nastal je daljši postanek in pristanek na tleh. S piljenjem ideje in izborom odličnih sodelavcev je nastal odličen izdelek. Nastala je mala prepoznavna čarobna steklenička z razkužilom v vonju citrusa in zelenega čaja. Embalaža je resnično nekaj posebnega in je prepoznavni znak razkužil znamke SKINWIZZ. Ima posebno plastično embalažo iz trdne plastike, v katero je vstavljena majhna steklenička, na kateri je razpršilka. Zaradi tako posebne embalaže smo dodali še vrečke z razkužili (prav tako v vonju citrusa in zelenega čaja) za ponovno polnjenje razpršilke. Vode in mila nimamo vedno pri sebi, tisti majhen prostorček v žepu ali pa torbici se pa vedno najde za “čarobno stekleničko”. Tako bo vedno reševala nerodne in v zadnjem času tudi nevarne (Covid-19) situacije ob prijemanju nakupovalnih vozičkov, kljuk na vratih, tipk na bankomatih, držal v javnih prevozih in še in še…!

Proizvodnja v Sloveniji

“Delati z drugimi kulturami pomeni tudi videti kakšno znanje in kvaliteto posedujemo doma v Sloveniji in lahko rečem, da je le ta velika in na visoki ravni. Odločitev je bila, da so vsi proizvodi Skinwizz narejeni doma z ljubeznijo, pod drobnim drobnogledom kakšna je kvaliteta in navsezadnje je to poklon moji domovini.” Vsi izdelki so tako narejeni iz 100% naravnih sestavin, niso testirani na živalih, polnjeni so v embalažo za recikliranje in razpršilke ter druge embalaže za ponovno polnjenje so kvalitetne in privlačnih oblik, saj jih tako lahko naši kupci koristijo dalj časa.

Prvi odzivi kupcev in usmerjenost znamke

Prvi pozitivni in navdušeni odzivi so nam pomenili največ pri grajenju znamke. Zelo nam je pomembno kaj si mislijo naši kupci, saj nam ob pozitivnih komentarjih poženejo še več inovativnih zamisli ob razvijanju prihodnjih produktov. Tako je, ne bomo se ustavili samo pri razkužilih. Naše znanje je široko in naša znamka bo rastla v koraku s časom in z osebnim pristopom do naših dragih sledilcev.