NAČINI PLAČEVANJA IN DOSTAVA

Nakupovanje v spletni trgovini

Nakupovanje v spletni trgovini je 100% varno in zasebno. Stran uporablja SSL certifikat, ki ima izredno visok standard varnosti pri spletnih transakcijah z bančnimi karticami. Nakupujete lahko pod zavihkom “TRGOVINA” v zgornjem meniju zraven logotipa SKINWIZZ ali na vhodni strani kjer so razvršeni naši najbolj prodajani izdelki in kategorije produktov. Izdelek dodate v nakupovalni voziček oz. košarico s pritiskom na gumb “dodaj v košarico”. V kolikor ste kliknili na isti gumb večkrat, ste s tem povečali količino izdelkov v košarici.

Zaključek nakupovanja  

Ko boste dodali vse željene izdelke v košarico, se z miško pomaknete na zgornji meni kjer je ikona košarice. S pritiskom z miško na košarico lahko še enkrat pregledate katere izdelke ste dodali. V košarici imate možnost nadaljevanje nakupovanja ali odstranjevanja in dodajanja izdelkov. Z pritiskom na gumb “na blagajno” pa vas sistem vodi do zaključka nakupa, kjer vpišete naslov za dostavo produktov (vpišete lahko tudi podatke podjetja v kolikor se račun naslovi na podjetje) in podatke bančne kartice. 

Načini plačevanja

Načini plačevanja so možni z sledečimi karticami: Visa elektron, Master Card, Visa, Apple pay, Google pay in Maestro. Možno je tudi plačilo z bančno transakcijo preko vašega trr računa (spletne banke) na naš TRR račun.

Podatki za plačilo:

Referenca – Pri referenci napišite številko vašega naročila

Podjetje IMOMAR d.o.o. Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana

TRR: SI19100-0011548874

Davčna številka: SI41599438

Dostava paketov

Dostava paketov znotraj Slovenije se vrši preko Pošte Slovenije. Dostava paketov (v kolikor so razmere stabilne in dobre za distribucijo paketov) si pošta Slovenije jemlje pravico dostave 1-3 delovne dni od odpreme paketa. Sodelovanje z Pošto Slovenije je zelo dobro, saj so v praksi paketi po večini dostavljeni naslednji delovni dan. Pri nas pakete odpravimo isti delovni dan, v primeru, da je plačilo sprovedeno do 13:00.